Migdałowe Ciasteczka Półksiężycowe
Migdałowe ciasteczka półksiężycowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 51 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, cukier, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Migdałowe Ciasteczka Półksiężycowe, Migdałowe Ciasteczka Półksiężycowe, oraz Ciasteczka Migdałowe Low Carb – Bezglutenowe.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. W małej misce, połączyć mąkę, migdały i sól; stopniowo dodawać do śmietany mieszaniny aż do wymieszania. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub aż łatwy w obsłudze.
Ciasto podzielić na cztery części.
Rozwałkuj każdą porcję na długą linę, około 1/4 cala. średnica.
Pokroić na 2-in. długości.
Miejsce 2 w. osobno na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia; uformować każdy w półksiężyc.
Piec w temperaturze 325° przez 14-16 minut lub do momentu, aż zestaw. Ostudzić przez 2 minuty. W płytkiej misce połączyć cukier cukierniczy z cynamonem; ciepłe ciasteczka zwijać w mieszance cukrowej.
Umieść na stojakach z drutu, aby całkowicie ostygnąć.