Migdałowy Toffi
Migdałowe toffi może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, wodę, półsłodkie kromki czekolady i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Migdałowy Toffi, Ciasto Migdałowe Toffi, oraz Migdałowy Toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż 1 szklanka migdałów w 9-calowym okręgu na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Cukier i kolejne 3 składniki zagotować w ciężkim rondlu na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować, aż mieszanina będzie złoty kolor i Candy termometr rejestruje 290 do 310 (około 15 minut).
Na blachę do pieczenia wlać mieszankę cukru na migdały.
Posypać kostkami; odstawić 30 sekund.
Rozprowadzić roztopione kęsy równomiernie na wierzchu; posypać pozostałą 1/2 szklanki posiekanych migdałów. Chill 1 godzina. Rozbij na kawałki wielkości kęsa. Przechowywać w szczelnym pojemniku.