Mieszkania Cappuccino Bezglutenowe
Bezglutenowe Cappuccino Flats może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 15 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jeśli masz brązowy cukier, zmielony cynamon, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Podobne przepisy to Mieszkania Cappuccino Bezglutenowe, Mieszkania Cappuccino, oraz Babeczki Cappuccino na Walentynki (niskowęglowodanowe i bezglutenowe).
Instrukcje
W małej misce, mix Bisquick mix i cynamon. W innej małej misce rozpuść kawę rozpuszczalną w wodzie. W dużej misce, beat masło, cukier granulowany, brązowy cukier, jajko i rozpuszczoną kawę z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości aż do wymieszania.
Dodać roztopioną czekoladę i Bisquick mieszaniny; wymieszać tylko do miękkiego ciasta formy. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Umieścić połowę ciasta na 16-calowej długości woskowanego papieru. Użyj woskowanego papieru, aby uformować ciasto w rolkę o długości 5 cali i średnicy 2 cali. Owiń w papier woskowany. Powtórzyć z pozostałą połową ciasta. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do firmy.
Piekarnik rozgrzać do 149°.
Pokrój ciasto na 1/4-calowe plastry ostrym nożem. Na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek umieść plasterki w odległości 1 cala od siebie.
Piec 9 do 10 minut lub do zestawu. Schłodzić 5 minut na arkuszu cookie. Ostrożnie wyjąć do regału chłodzącego. Schłodzić 30 minut przed zanurzeniem.
W małej płytkiej misce do mikrofali, mikrofalowe chipsy czekoladowe i skracanie odkryte na wysokości około 1 minuty lub do zmiękczenia; wymieszać, aż będzie gładka. Połowę każdego ciasteczka zanurzyć w czekoladzie, pozwalając nadmiar kapać z powrotem do naczynia.
Umieścić na woskowanym papierze; odstawić około 30 minut lub do momentu, aż czekolada jest ustawiona.