Mieszanka Warzyw Korzeniowych
Mieszanka warzyw korzeniowych może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 145 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Idź do sklepu i odebrać buraki, gałązki rozmarynu, rzepa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mieszanka Warzyw Korzeniowych, Mieszanka warzyw korzeniowych z brukselką, oraz Prażona Mieszanka Korzeniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć cebulki z porów, rezerwując zielone części do innego użytku.
Cebulki pokroić na kawałki 1 1/2 cala.
Usunąć i wyrzucić liście kopru włoskiego i zewnętrzną warstwę Cebulki kopru włoskiego.
Koper włoski pokroić w plasterki.
Wymieszać pokrojone w plasterki Cebulki pora, koper włoski, marchew i kolejne 4 składniki.
Miejsce w patelni o wymiarach 13 x 9 cali.
Dodać buraki, posypać warzywa solą i pieprzem.
Piec w temperaturze 400 przez 1 godzinę lub aż warzywa będą miękkie, mieszając dwa razy.