Mieszane warzywa z prażonymi burakami i czosnkiem
Mieszane zielenie z prażonymi burakami i czosnkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 598 kalorii, 8G białka, oraz 59G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz buraki, ocet sherry, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bruschetta z szybko pieczonych buraków i czosnku Wilczasty buraków, Warzywa i Prażone buraki, oraz Prażone Buraki Z Zielenią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Buraki obrać i pokroić w 8 klinów lub grube plastry. Wrzucić buraki i czosnek z oliwą z oliwek i rozprowadzić na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową. Pieczeń w piekarniku, aż rumiane i przetargu, o 45 protokół, uważając, aby nie spalić czosnek (usuń czosnek wcześniej, jak zaczyna się brązowy).
Wyjąć z piekarnika i przykryć folią aluminiową; odstawić.Szalotki podsmażyć w 1 łyżce oliwy z oliwek, aż będą przezroczyste.
Przełożyć do blendera i dodać pozostałe składniki do dressingu; puree. W dużej misce, wrzucić warzywa sałatkowe z niektórych dressing (youll mieć więcej niż trzeba). Na talerzu sałatki ułożyć wystrojoną zieleninę, dodać Prażone buraki i czosnek, a na wierzchu tosty z orzeszkami piniowymi i kozim serem. Oferta popękana strona stołu z pieprzem.Uwaga: jeśli nienawidzisz koziego sera, jak mój mąż, spróbuj używane Ogolone Parmigiano Reggiano tylko upewnij się, aby uzyskać wysokiej jakości kawałek sera.