Mieszane warzywa z prażonymi burakami i czosnkiem

Mieszane warzywa z prażonymi burakami i czosnkiem
Mieszane zielenie z prażonymi burakami i czosnkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 598 kalorii, 8G białka, oraz 59G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz buraki, ocet sherry, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bruschetta z szybko pieczonych buraków i czosnku Wilczasty buraków, Warzywa i Prażone buraki, oraz Prażone Buraki Z Zielenią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Buraki obrać i pokroić w 8 klinów lub grube plastry. Wrzucić buraki i czosnek z oliwą z oliwek i rozprowadzić na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową. Pieczeń w piekarniku, aż rumiane i przetargu, o 45 protokół, uważając, aby nie spalić czosnek (usuń czosnek wcześniej, jak zaczyna się brązowy).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Wyjąć z piekarnika i przykryć folią aluminiową; odstawić.Szalotki podsmażyć w 1 łyżce oliwy z oliwek, aż będą przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Przełożyć do blendera i dodać pozostałe składniki do dressingu; puree. W dużej misce, wrzucić warzywa sałatkowe z niektórych dressing (youll mieć więcej niż trzeba). Na talerzu sałatki ułożyć wystrojoną zieleninę, dodać Prażone buraki i czosnek, a na wierzchu tosty z orzeszkami piniowymi i kozim serem. Oferta popękana strona stołu z pieprzem.Uwaga: jeśli nienawidzisz koziego sera, jak mój mąż, spróbuj używane Ogolone Parmigiano Reggiano tylko upewnij się, aby uzyskać wysokiej jakości kawałek sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Popękany PieprzPopękany Pieprz
ZieloniZieloni
Ser KoziSer Kozi
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn