Mieszane warzywa z orzechami włoskimi parmezanem
Mieszane warzywa z orzechami włoskimi parmezanu to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 185 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka radicchio, parmezan, kawałki orzecha włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mieszane warzywa z malinami i orzechami włoskimi, Gruszka i orzechy włoskie z mieszaną zielenią, oraz Mieszane warzywa z mandarynkami i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. W 9-calowej patelni kwadratowej, masło i sól rozgrzać w piekarniku 2 do 3 minut lub do bąbelków. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Posypać serem; wrzucić, aż orzechy włoskie są równomiernie pokryte.
Piec od 3 do 5 minut dłużej lub aż ser będzie jasnobrązowy; ostudzić.
Do dużej miski, sałaty łzowej, endywii, radicchio i szpinaku na kawałki wielkości kęsa (około 12 szklanek).
Dodaj dressing i orzechy włoskie; wrzucić, aż zielenie są dobrze pokryte.