Mieszane Warzywa Z Meksykańskim Dipem Z Kwaśną Śmietaną

Mieszane Warzywa Z Meksykańskim Dipem Z Kwaśną Śmietaną
Przepis mieszane warzywa z meksykańską kwaśną śmietaną Dip jest gotowy w około 12 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 65 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Jeśli masz ogórek, oliwę z oliwek, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Jak gotować: ovo-lacto wegetariańska chrupiąca skóra tofu, mieszane warzywa i jajka przepiórcze z sosem słodko-kwaśnym, Mieszane warzywa z kremem kokosowym, oraz Mieszane Warzywa Wiosenne Z Kremem Migdałowym.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 7 składników w małej misce; mieszać, aż dobrze wymieszane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Podawać z ogórkiem, czerwoną papryką i kabaczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn