Mieszane warzywa z kozim serem
Mieszane zielenie z kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.92 za porcję. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka jabłek, ząbek czosnku, ocet sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mieszane warzywa z kozim serem, Mieszane warzywa z kozim serem, żurawiną i orzechami włoskimi, oraz Mieszane Warzywa Z Kurczakiem, Kozim Serem I Orzechami Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na płytkiej patelni połączyć bułkę tartą i kolejne 5 składników.
Umieść 1 łyżkę oliwy z oliwek w małym naczyniu i posmaruj każdy kawałek koziego sera oliwą. Pogłębiać każdy kawałek w mieszaninie bułki tartej i umieścić na blasze do pieczenia, pozostawiając 1/2 cala między plasterkami.
Wyjąć z piekarnika. Podczas pieczenia sera, wrzucić warzywa z octem, plastry jabłka, i pozostałą łyżeczkę oliwy z oliwek w dużej salaterce.
Przenieś do 6 talerzy sałatkowych. Top każdy talerz sałatki i jabłka z 2 medaliony sera koziego.
Podawać z pieczywem na ciepło.