Mielona wołowina i pomidor Manicotti

Mielona wołowina i pomidor Manicotti
Mielona wołowina i pomidor Manicotti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 706 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.12 za porcję. Jeśli masz sos pomidorowy, pomidory w puszkach, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Tandetne Mielone Mięso Wołowe Manicotti, Bakłażan Pomidor Mielona Patelnia Wołowa, oraz Suszone pomidory i mielona wołowina Sliders dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
2
Drenaż.
3
Proces sos pomidorowy i pokrojone w kostkę pomidory w blenderze 20 sekund lub do gładkiej. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Gotuj mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż mięso się kruszy i nie jest już różowe. Wymieszaj suszone włoskie przyprawy, sól, pieprz, nasiona kopru włoskiego, ser śmietankowy, ser ricotta i 2 szklanki sera mozzarella. Łyżka do muszli manicotti; ułóż nadziewane muszle w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Ser RicottaSer Ricotta
Muszle NadziewaneMuszle Nadziewane
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Mielona WołowinaMielona Wołowina
ManicottiManicotti
PieprzPieprz
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Wlać mieszankę pomidorową na skorupki; posypać pozostałymi 2 szklankami sera mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
PomidorPomidor
6
Piec w 350 przez 20 minut lub do rozpuszczenia sera i bąbelków.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Odstawić zapiekankę na 10 minut przed podaniem.
8
Posypać top posiekaną natką pietruszki, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
9
Uwaga: zapiekanka może być zmontowana i zamrożona do 1 miesiąca. Rozmrozić w lodówce przez noc; piec, przykryty, w 350 przez 30 minut. Odkryć i piec 15 więcej minut lub aż ser topi się i bąbelki. Jeśli wolisz mniejszą zapiekankę, użyj 2 (11 x 7 cali) naczyń do pieczenia. Postępuj zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn