Mielona Wołowina Fajita Sałatka Taco
Need a danie główne bezglutenowe? Mielona wołowina Fajita Taco sałatka może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, olej roślinny, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warstwowy Dip sałatkowy Taco z mieloną wołowiną, Mielona Wołowina Taco Dip, oraz Taco Sezonowana Mielona Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze umieścić wszystkie składniki dressingu. Okładka; blend na średniej prędkości 30 sekund lub do gładkiej.
Wlać do małej miseczki. Okładka; przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Paprykę i cebulę ugotować na oleju 6 minut, od czasu do czasu mieszając, aż stanie się miękka.
Wyjąć warzywa z patelni; odstawić.
W tej samej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane; odcedzić.
Dodaj mieszankę przypraw taco i wodę; podgrzewaj zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Umieść 1 szklankę sałaty na każdym z 6 talerzy. Top z mieszanki wołowiny, warzywa, pomidory, ser i frytki.