Miecznik Z Wędzoną Papryką

Miecznik Z Wędzoną Papryką
Miecznik z wędzoną papryką wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 20 i kosztuje 74 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 68 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis z Simply Recipes ma 265 fanów. Jeśli masz roma, miecznik, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 37%. Miecznik z wędzoną papryką, Grillowana miecznik z wędzonym Paprikanem i salsą z owoców Herbowanych, oraz Wędzona Papryka Tri Tip są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Usuń skórę z miecznika i pokrój ją w kostkę. Dobrze posolić rybę i pokroić kostki w mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Rozgrzać oliwę w patelni na tyle duża, aby pomieścić wszystkie kawałki miecznika w jednej warstwie. Sear je dobrze na co najmniej dwóch stronach. Daj pierwszą stronę 1-2 minuty, a następnie uszczelnij inne strony przez 30 sekund do 1 minuty każdy.2 gdy miecznik jest ugotowany, wyjmij go do miski i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
MiecznikMiecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj plasterki czosnku i podsmażyć 30 sekund lub tak drugi zaczyna się brązowy, dodać pomidory, pietruszka, białe wino, orzeszki piniowe i papryka. Wrzucić, aby połączyć i gotować 1 minutę, a następnie dodać miecznik z powrotem na patelnię, wrzucić, aby połączyć i gotować kolejne 30 sekund lub tak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
MiecznikMiecznik
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Serwuj natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia13
Magazyn