Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj miecznika w kremowym sosie pomidorowym. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 476 kalorii, 39g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 4,68 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieprz, wodę, steki z miecznika i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Cajun Swordfish Z Szybkim, Kremowym Sosem Remoulade, Steki z miecznika w sosie pomidorowo-bazyliowym, oraz Makaron z miecznika i sosem pomidorowo-wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej, żaroodpornej patelni, ognioodpornym glinianym garnku lub emaliowanym żeliwnym naczyniu do pieczenia, rozpuść masło.
Dodać czosnek i poblano, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, aż poblano zacznie mięknąć, o 5 protokół. Wymieszać posiekane pomidory, wodę i śmietanę i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Miniaturowe Wafle Waniliowe
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Doprawić steki z miecznika solą i pieprzem i ułożyć je w mieszance pomidorowej. Przykryć folią i piec w piekarniku przez około 20 minut, obracając steki raz, aż tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Miecznika
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
5
Za pomocą szpatułki z rowkiem przenieś miecznika na talerze. Do sosu wymieszać ocet i oregano, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Miecznik
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Polać rybę sosem i podawać z tureckim płaskim chlebem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.