Pieczenie meksykańskiego brunchu wymaga ok. 14 godzin i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje 59 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, ser Habanero ciepła, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 29%. Podobne przepisy to Meksykańska Zapiekanka Na Brunch, Brunch Egg Bake, oraz Egg Brunch Bake.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników w naczyniu do pieczenia 13x9 cali rozpylonym sprayem do gotowania; top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Pozostałe składniki ubijamy do wymieszania; zalewamy mieszanką hash brown. Przechowywać w lodówce przez noc.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować win Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 68 dolarów za butelkę.