Mexi-Mac
Mexi-Mac może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 701 kalorii. Mieszanka mielonej wołowiny, SOS picante, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Zapiekanka Mexi-Mac, Patelnia Mexi-Mac, oraz Mexi-Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować wołowinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu, aż będzie dobrze rumiane, często mieszając, aby oddzielić mięso.
Wymieszać sos picante, chili w proszku, Pomidory i kukurydza na patelni i podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj przez 10 minut. Wymieszać makaron na patelni i posypać serem. Przykryć i podgrzać, aż ser się rozpuści.
Dekoruj awokado i kwaśną śmietaną, w razie potrzeby.