Mexi-Mac może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 701 kalorii. Mieszanka mielonej wołowiny, SOS picante, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Zapiekanka Mexi-Mac, Patelnia Mexi-Mac, oraz Mexi-Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować wołowinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu, aż będzie dobrze rumiane, często mieszając, aby oddzielić mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
2
Wylać tłuszcz.
3
Wymieszać sos picante, chili w proszku, Pomidory i kukurydza na patelni i podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj przez 10 minut. Wymieszać makaron na patelni i posypać serem. Przykryć i podgrzać, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Sosu Pikantnego Lub Salsy
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
4
Dekoruj awokado i kwaśną śmietaną, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę