Przepis na Makijaż Roztopionych Ciastek Czekoladowych można przygotować w około 35 minut. Ten przepis służy 7 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka, 16 g tłuszczu i łącznie 350 kalorii. Za 89 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką cukier cukierniczy, jajka, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko nielicznym osobom ten deser naprawdę smakował. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 21%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także American Cakes – Molten Chocolate Cakes, Molten Chocolate Cakes i Molten Chocolate Cakes.
Instrukcje
1
Umieść masło, kakao i czekoladę w misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa, bez przykrycia, z mocą 50% na 20 sekund; zamieszać. Kuchenka mikrofalowa z mocą 50% 20 sekund dłużej; mieszaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruba Tektura Falista Pokryta Folią (12 Cali X 7-1/2 Cala)
Dodatkowo Bita śmietana I Miętowe Paszteciki W Czekoladzie
Kakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
Dodatkowo Miętowe Paszteciki Z Bitą śmietaną I Polewą W Czekoladzie
2
Dodać jajka, białka, cukier cukierniczy, brązowy cukier i wanilię; Dobrze wymieszać. Mieszaj mąkę i sól, aż się połączą.
Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to moje ulubione ciasta z roztopioną czekoladą. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "