Mesquite Schab Normandy

Mesquite Schab Normandy
Mesquite Schab Normandy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 420 kalorii, 52g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.41 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, pietruszkę, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sherry można śledzić to danie główne z Babeczki Z Ciemnej Czekolady Fudge Merlot jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mesquite Schab z parmezanem pieczone ziemniaki, Pork Normandy, oraz Kotlety Wieprzowe Normandy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Schab opłukać, aby usunąć pozostałości i osuszyć papierowymi ręcznikami. Rub przyprawą mesquite. Następnie połącz zmielone goździki, cynamon, ziele angielskie i cukier i natrzyj na wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki MieloneGoździki Mielone
SchabSchab
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
2
Pozostawić w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
3
Suszone shiitakes umieść w małej misce i przykryj gorącą wodą na około 20 do 30 minut, aby ponownie nawodnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Rozgrzać olej na średnim ogniu w dużej patelni saute z bezpiecznymi uchwytami piekarnika. Schab podsmażamy ze wszystkich stron i pieczemy w piekarniku do miękkości widlastej, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wyjąć z piekarnika, przelać schab na deskę do krojenia i odstawić na odpoczynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
W ciągu ostatnich 30 minut czasu gotowania schabu zrobić sos. Roztopić masło na średnim ogniu w dużej patelni saute z pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj cebulę i saute, aż stanie się przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Dodać jabłka i wlać sherry, przykryć i niech gotować, aż jabłka zaczną mięknąć, o 10 do 15 protokół. Przecedzić grzyby przez papierowe ręczniki i zarezerwować moczenie płynu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Skrobię kukurydzianą wymieszać z proszkiem musztardowym, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
11
Do jabłek dodać płynną mieszaninę moczenia i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
12
Niech gotować przez kilka minut niech smaki zintegrować, a następnie zdjąć z ognia, dostosować sól i pieprz w razie potrzeby, i zachować pokryte w ciepłym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
13
Schab pokroić w plasterki i przełożyć do naczynia. Łyżka sosu i jabłek na mięso i udekorować gałązkami pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn