Mesquite Schab Normandy
Mesquite Schab Normandy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 420 kalorii, 52g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.41 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, pietruszkę, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sherry można śledzić to danie główne z Babeczki Z Ciemnej Czekolady Fudge Merlot jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mesquite Schab z parmezanem pieczone ziemniaki, Pork Normandy, oraz Kotlety Wieprzowe Normandy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Schab opłukać, aby usunąć pozostałości i osuszyć papierowymi ręcznikami. Rub przyprawą mesquite. Następnie połącz zmielone goździki, cynamon, ziele angielskie i cukier i natrzyj na wieprzowinę.
Pozostawić w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Suszone shiitakes umieść w małej misce i przykryj gorącą wodą na około 20 do 30 minut, aby ponownie nawodnić.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozgrzać olej na średnim ogniu w dużej patelni saute z bezpiecznymi uchwytami piekarnika. Schab podsmażamy ze wszystkich stron i pieczemy w piekarniku do miękkości widlastej, około 1 godziny.
Wyjąć z piekarnika, przelać schab na deskę do krojenia i odstawić na odpoczynek.
W ciągu ostatnich 30 minut czasu gotowania schabu zrobić sos. Roztopić masło na średnim ogniu w dużej patelni saute z pokrywką.
Dodaj cebulę i saute, aż stanie się przezroczyste.
Dodać jabłka i wlać sherry, przykryć i niech gotować, aż jabłka zaczną mięknąć, o 10 do 15 protokół. Przecedzić grzyby przez papierowe ręczniki i zarezerwować moczenie płynu w małej misce.
Skrobię kukurydzianą wymieszać z proszkiem musztardowym, solą i pieprzem.
Do jabłek dodać płynną mieszaninę moczenia i wymieszać.
Niech gotować przez kilka minut niech smaki zintegrować, a następnie zdjąć z ognia, dostosować sól i pieprz w razie potrzeby, i zachować pokryte w ciepłym miejscu.
Schab pokroić w plasterki i przełożyć do naczynia. Łyżka sosu i jabłek na mięso i udekorować gałązkami pietruszki.