Merry Berry Mrożony Suflet

Merry Berry Mrożony Suflet
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Merry Berry Frozen Soufflé. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 281 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Mieszanka żurawiny, sól, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Merry Berry Cobbler, Wesołe Nadzienie Jagodowe, oraz Berry Merry Punch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, ubić białka i sól z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą; odstawić. W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać 1/3 szklanki wody i 3/4 szklanki cukru do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować na średnim ogniu do 118° na termometrze cukierków lub aż mała ilość mieszaniny spadła do kubka bardzo zimnej wody tworzy twardą piłkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Powoli ubij mieszaninę cukru na białka jaj na małej prędkości. Beat na średniej prędkości około 8 minut lub aż mieszanina ostygnie do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
3
Złożyć sos żurawinowy i ubić polewę do mieszanki białka jaja. Łyżka do 6 pojedynczych soufflé potraw, o 1 1/4 szklanki każda; gładkie szczyty. Przykryć folią; zamrozić co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Bitą PolewąBitą Polewą
Białka JajBiałka Jaj
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać 1/2 szklanki wody i 1/2 szklanki cukru do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować na średnim ogniu do 112° na termometrze cukierków lub do małej ilości mieszaniny upuszczonej do filiżanki bardzo zimnej wody tworzy miękką kulkę, która spłaszcza się po usunięciu z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
6
Odstawić około 2 minut lub aż żurawina zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
7
Żurawinę wyjąć łyżką szczelinową na blachę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Pozostałe 1/4 szklanki cukru ułożyć na talerzu; żurawinę obtoczyć w cukrze do okrycia. (Żurawinę można przygotować do 6 godzin przed użyciem; przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
CukierCukier
RolkaRolka
9
Suflet pozostawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem.
10
Dekoruj kandyzowaną żurawiną i liśćmi mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
MiętaMięta
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn