Merry Berry Mrożony Suflet
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Merry Berry Frozen Soufflé. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 281 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Mieszanka żurawiny, sól, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Merry Berry Cobbler, Wesołe Nadzienie Jagodowe, oraz Berry Merry Punch dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, ubić białka i sól z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą; odstawić. W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać 1/3 szklanki wody i 3/4 szklanki cukru do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować na średnim ogniu do 118° na termometrze cukierków lub aż mała ilość mieszaniny spadła do kubka bardzo zimnej wody tworzy twardą piłkę.
Powoli ubij mieszaninę cukru na białka jaj na małej prędkości. Beat na średniej prędkości około 8 minut lub aż mieszanina ostygnie do temperatury pokojowej.
Złożyć sos żurawinowy i ubić polewę do mieszanki białka jaja. Łyżka do 6 pojedynczych soufflé potraw, o 1 1/4 szklanki każda; gładkie szczyty. Przykryć folią; zamrozić co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać 1/2 szklanki wody i 1/2 szklanki cukru do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować na średnim ogniu do 112° na termometrze cukierków lub do małej ilości mieszaniny upuszczonej do filiżanki bardzo zimnej wody tworzy miękką kulkę, która spłaszcza się po usunięciu z wody.
Zdjąć z ognia; wymieszać z żurawiną.
Odstawić około 2 minut lub aż żurawina zmięknie.
Żurawinę wyjąć łyżką szczelinową na blachę.
Pozostałe 1/4 szklanki cukru ułożyć na talerzu; żurawinę obtoczyć w cukrze do okrycia. (Żurawinę można przygotować do 6 godzin przed użyciem; przechowywać w lodówce.)
Suflet pozostawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem.
Dekoruj kandyzowaną żurawiną i liśćmi mięty.