Melopita (Ciasto Miodowe)
Melopita (ciasto miodowe) jest bezmleczne i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz miód, cynamon, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Przepis na grecką tartę z miodem i serem (Melopita), Bezglutenowy miodowy placek kukurydziany z kompot truskawkowy + MIODOWA bita śmietana, oraz Ciasto miodowo-orzechowe z miodowo-orzechowym karmelem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 10-calowe ceramiczne naczynie na ciasto.
W dużej misce, ubić razem 3 1/2 łyżki cukru i jaj, aż kremowy, o 3 protokół.
Dodać miód i ubić, aż dobrze połączone.
Dodać sok z cytryny i brandy i wymieszać.
Dodać ser do miski i ubić, aż mieszanina się wymieszać, o 2 protokół.
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia i piec na złoty i po prostu firmy w środku, 30 protokół.
Ciepłe ciasto posypać 1 łyżką cukru i cynamonem.