Meksykańskie Nadziewane Muszle Makaronu

Meksykańskie Nadziewane Muszle Makaronu
Przepis Meksykańskie nadziewane muszle makaronu może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 55 minut. Na $1.8 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 25g białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz SOS taco, mieloną wołowinę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańskie Nadziewane Muszle, Meksykańskie Nadziewane Muszle, oraz Meksykańskie Nadziewane Muszle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350° F. Spray 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. Ugotować i odsączyć skorupki makaronu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W 10-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa;odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wymieszać chili w proszku, Serek i 1/4 szklanki sosu taco do mieszanki wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Serek śmietankowySerek śmietankowy
SOS TacoSOS Taco
WołowinaWołowina
4
Podgrzać na średnim ogniu 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
5
Zdjąć z ognia.
6
Napełnić skorupki makaronu mieszaniną wołowiny, używając około 2 łyżek na każdą skorupkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
WołowinaWołowina
7
Umieścić wypełnione muszle w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
8
Resztę sosu taco zalać muszlami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS TacoSOS Taco
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
9
Przykryć; piec 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć naczynie z piekarnika; odkryć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Posypać serem i wiórkami kukurydzianymi na muszlach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
SerSer
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
12
Piec około 10 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Skorupki makaronu udekorować kwaśną śmietaną i zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn