Meksykańskie Nadziewane Muszle Makaronu
Przepis Meksykańskie nadziewane muszle makaronu może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 55 minut. Na $1.8 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 25g białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz SOS taco, mieloną wołowinę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańskie Nadziewane Muszle, Meksykańskie Nadziewane Muszle, oraz Meksykańskie Nadziewane Muszle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350° F. Spray 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. Ugotować i odsączyć skorupki makaronu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W 10-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa;odcedzić.
Wymieszać chili w proszku, Serek i 1/4 szklanki sosu taco do mieszanki wołowiny.
Podgrzać na średnim ogniu 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ser się rozpuści.
Napełnić skorupki makaronu mieszaniną wołowiny, używając około 2 łyżek na każdą skorupkę.
Umieścić wypełnione muszle w naczyniu.
Resztę sosu taco zalać muszlami.
Wyjąć naczynie z piekarnika; odkryć.
Posypać serem i wiórkami kukurydzianymi na muszlach.
Piec około 10 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Skorupki makaronu udekorować kwaśną śmietaną i zieloną cebulą.