Meksykańskie Hamburgery Torta

Meksykańskie Hamburgery Torta
Przepis Meksykańskie hamburgery Torta może zaspokoić Amerykański głód w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 934 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, sól koszerną i pieprz, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Meksykańska torta z fasolą refried i guacamole, Meksykańska kanapka z pieczarkami i szpinakiem (wegańska Torta), oraz Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Uformować wołowinę w cztery paszteciki 6-uncji, około 3/4 cala grubości; naciśnij środek każdego patty kciukiem, aby 1/2-inch-głębokie wcięcie. Doprawić paszteciki z obu stron solą i pieprzem. Lekko posmaruj ruszty grillowe olejem roślinnym, a następnie grilluj paszteciki, wcięcia-bok do góry, aż zostaną zaznaczone na dole, około 5 minut. Flip i gotować, aż zaznaczone i lekko twarde, o 3 więcej minut dla średniej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wyjmij paszteciki na talerz i pozostaw 5 minut. Grillować rolki, przycięte bokiem w dół, aż lekko tosty, o 1 minutę. Do miski wrzucić sok z awokado i limonki, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Rozgrzaną fasolę rozłóż na dnie bułki, a następnie udekoruj Burger pasztecikami, serem, awokado, marynowanymi Jalapenos i sałatą. Przykryć wierzch Koka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Salsa Pomidorowo-chipotleSalsa Pomidorowo-chipotle
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
Fasola RefriedFasola Refried
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Zdjęcia Levi Brown
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn