Meksykańskie ciasto czekoladowe
Przepis Meksykańskie Lody czekoladowe ciasto może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 10 godzin i 50 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 770 kalorii, 10g białka, oraz 55 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieczonych glazurowanych kawałków orzechów pekan, likier kawowy, okruchy cynamonu graham cracker i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, oraz Śmierć Lodami Czekoladowymi.
Instrukcje
Wymieszać razem 2 1/2 szklanki cynamon graham okruchy cracker i dalej 2 składniki; mocno naciśnij mieszaninę na dole iw górę strony lekko nasmarowane 9-calowy talerz pie.
Piec 10 do 12 minut lub do lekko rumiane. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 30 minut).
Wymieszać razem półsłodkie czekolady, kawałki orzechów pekan, i pozostałe 1/2 szklanki cynamonu graham cracker okruchy. Rezerwa 1/2 szklanki mieszanki czekolady z orzechami pekan do góry ciasto.
Na spodzie przygotowanej Skórki rozprowadzić lody czekoladowe, a na wierzchu pozostałą mieszaninę czekoladowo-orzechową. Zamrozić 30 minut.
Rozłóż lody kawowe na mieszaninie czekoladowej. Przykryć i zamrozić 8 godzin.
Ubij śmietanę i likier kawowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty.
Rozłóż bitą śmietanę na cieście; posyp zarezerwowaną 1/2 szklanki mieszanki czekoladowo-orzechowej. Przykryć i zamrozić 1 godzinę lub aż bita śmietana będzie jędrna.
Odstawić na 10 do 15 minut przed podaniem.