Meksykańskie Ciasteczka Z Gorącą Czekoladą
Meksykańskie ciasteczka z gorącą czekoladą mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 43 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 5 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, jajko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Meksykańskie Ciasteczka Czekoladowe-Czekoladowe Zanurzone, Meksykańskie Ciasteczka Z Gorącą Czekoladą, oraz Meksykańskie Ciasteczka Z Gorącą Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. linia ciastka arkusz pergaminem Reynolds; odstawić. W małej misce, wymieszać cukier i cynamon; odstawić.
W rondlu 1-quart roztopić masło i gorącą tabletkę czekolady na małym ogniu, stale mieszając.
Umieścić mix cookie w dużej misce. Wymieszać z roztopionym masłem i jajkiem do uzyskania miękkiego ciasta. Wymieszać z czekoladą.
Uformuj ciasto na 1-calowe kulki; zwiń w mieszance cynamonowo-cukrowej.
Umieść 2 cale od siebie na wyłożonych arkuszach ciastek.
Piec 10 do 12 minut lub do zestawu (nie overbake). Fajne 3 minuty; usuń z arkuszy cookie. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.