Meksykańskie Ciasteczka Kruche

Meksykańskie Ciasteczka Kruche
Mexican Spiced Shortbread Cookies to Wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i podnieś ancho chile w proszku, zmielony cynamon, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Meksykańskie Ciasteczka Kruche, Meksykańskie Ciasteczka Czekoladowe, oraz Chai-Spiced Shortbread Cookies.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Aby przygotować ciasteczka, zważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Mąkę, kakao i kolejne 4 składniki (przez ancho chile proszku) połączyć w misce; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku SoliSos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Umieść 1/2 szklanki masła w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty. Stopniowo dodawać olej; beat 3 minuty lub aż dobrze wymieszane. Stopniowo dodawać 3/4 szklanki cukru pudru; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Dodać mieszaninę mąki; pokonać z małą prędkością, aż dobrze wymieszane. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
6
Uformuj ciasto na 36 kulek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
7
Umieść 2 cale od siebie na nieczystej blasze do pieczenia. Spłaszczyć ciasteczka do grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Piec w temperaturze 325 przez 20 minut. Ostudzić 1 minutę na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
9
Wyjąć z blachy do pieczenia na stojaku z drutu; całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
10
Aby przygotować lukier, rozpuść 2 łyżki masła w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
11
Dodać 1/2 szklanki brązowego cukru i mleka; gotować 1 minutę lub aż cukier się rozpuści, ciągle mieszając. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować 3 minuty lub aż lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodkie Chipsy Czekoladowe Lub Chipsy ToffiPółsłodkie Chipsy Czekoladowe Lub Chipsy Toffi
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
12
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej.
13
Dodaj cukier puder i wanilię, mieszając trzepaczką, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
14
Aby przygotować orzechy, połącz 1 łyżeczkę brązowego cukru, sól morską i 1 łyżeczkę masła w średniej misce. Ułóż orzechy pekan na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodkie Chipsy Czekoladowe Lub Chipsy ToffiPółsłodkie Chipsy Czekoladowe Lub Chipsy Toffi
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
15
Piec w 325 przez 10 minut lub do tosty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
16
Dodać gorące orzechy pekan do mieszaniny masła, rzucając dobrze płaszcz. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
17
Rozłóż 1 łyżeczkę lukru na każdym ciastku; top każdy z 1 połową orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn