Meksykańskie Chili z czarną fasolą może być tylko zupą, której szukasz. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 10g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, nasiona kminku, paprykę jalapeño i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańska Czarna Fasola Chili, New Mexican Red Bean Chili, oraz Nowa Meksykańska Sałatka Z Fasolą Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę posortować i umyć; wstawić do dużego holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
3
Odsączyć fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
4
Fasolę i następne 14 składników (fasola przez liście laurowe) umieścić w wolnej kuchence elektrycznej. Przykryć pokrywką i gotować na małym ogniu przez 8 godzin. Wymieszać z kolendrą i ostrym sosem.
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Cava Mestres Reserva Brut 1312. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.