Meksykańskie Burritos Z Tofu
Przepis meksykańskie Burritos Tofu jest gotowy w około 17 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 338 kalorii, 15g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cukinię, cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać niskotłuszczową kwaśną śmietanę, możesz podążać za tym daniem głównym z Angel Food Cake jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Burritos z fasoli i tofu, Tofu Śniadanie Burritos, oraz Wegańskie Tofu Śniadanie Burritos.
Instrukcje
Posypać Tofu z kminkiem, chili w proszku i octem. Wrzucić delikatnie do herbu; odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 1 szklanka cebuli; podsmażyć 2 protokół.
Dodaj paprykę i cukinię; smażyć 4 protokół. Wymieszać mieszaninę tofu, salsa, i sól; gotować 2 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka około 3/4 szklanki mieszanki Tofu w dół środka każdej tortilli. Na wierzchu po 1 łyżce zielonej cebuli i kwaśnej śmietany oraz 2 łyżki sera; zwinąć.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.