Meksykańska Zielona Sałatka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj meksykańskiej zielonej sałatki. Ten hor d ' oeuvre ma 297 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 93 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga octu z białego wina, przyprawy do taco, kolendry i majonezu. 23 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 67%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Meksykańska Sałatka Z Zielonej Fasoli, Meksykański Zielony Ryż, oraz Meksykański Zielony Ryż.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj majonez, śmietanę, salsę, przyprawę taco, ocet, kolendrę i cebulę.
Dodaj romaine i wrzuć do płaszcza. Podziel między dwa talerze sałatkowe. Na wierzch z pomidorami, serem, awokado i chipsami tortilla.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które można spróbować, jest Miguel Torres Cordillera Chardonnay. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Miguel Torres Cordillera Chardonnay]()
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nos wykazuje wielką złożoność aromatyczną, odsłaniając nuty kwiatowe, brzoskwinię i liczi. Świeże na podniebieniu, z soczystą kwasowością i smugą brandy, która jest znakiem rozpoznawczym wapiennych gleb Limari.Wysublimowany z kawiorem. Idealny dla partnera do pstrąga i wędzonego łososia, świeżych owoców morza i wszystkich dań rybnych, pieczonych lub w sosie.