Meksykańska Zielona Sałatka

Meksykańska Zielona Sałatka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj meksykańskiej zielonej sałatki. Ten hor d ' oeuvre ma 297 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 93 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga octu z białego wina, przyprawy do taco, kolendry i majonezu. 23 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 67%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Meksykańska Sałatka Z Zielonej Fasoli, Meksykański Zielony Ryż, oraz Meksykański Zielony Ryż.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj majonez, śmietanę, salsę, przyprawę taco, ocet, kolendrę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj romaine i wrzuć do płaszcza. Podziel między dwa talerze sałatkowe. Na wierzch z pomidorami, serem, awokado i chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które można spróbować, jest Miguel Torres Cordillera Chardonnay. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nos wykazuje wielką złożoność aromatyczną, odsłaniając nuty kwiatowe, brzoskwinię i liczi. Świeże na podniebieniu, z soczystą kwasowością i smugą brandy, która jest znakiem rozpoznawczym wapiennych gleb Limari.Wysublimowany z kawiorem. Idealny dla partnera do pstrąga i wędzonego łososia, świeżych owoców morza i wszystkich dań rybnych, pieczonych lub w sosie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia13
Magazyn