Meksykańska zapiekanka z dynią i mieloną wołowiną

Meksykańska zapiekanka z dynią i mieloną wołowiną
Meksykańska zapiekanka z dynią i mieloną wołowiną może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na $1.5 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 337 kalorii, 20g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 72 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, kminek, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti Squash Taco zapiekanka z mieloną wołowiną i serem, Mielona Wołowina Faszerowana Acorn Squash, oraz Homestyle Zapiekanka Wołowa Mielona dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn