Meksykańska Zapiekanka Ryżowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj meksykańskiej zapiekanki z ryżem. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 51 centów za porcję. Ta przystawka ma 154 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, ryż, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Meksykańska Zapiekanka Ryżowa, Jeden Garnek Meksykańska Zapiekanka Ryżowa, oraz Meksykańska Zapiekanka Ryżowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wodę w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z ryżem. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ryż będzie miękki i ciecz jest wchłaniana.
Dodać mleko i kolejne 3 składniki; wymieszać. Wymieszać w 1 szklance sera.
Wymieszać łyżkę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 x 1 1/2 cala pokrytym natryskiem do gotowania. Przykryć i piec w 350 przez 30 minut. Odsączyć; posypać pozostałym serem i papryką.
Piec 5 dodatkowych minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.