Meksykańska Pizza Z Kurczakiem
Meksykańska Pizza z kurczakiem może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 25 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać kolendry, piersi z kurczaka , taco Bell ® & chunky salsa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Łatwa Meksykańska Pizza Z Kurczakiem, Meksykańska Pizza Z Kurczakiem Fajita, oraz Meksykańska Pizza z kurczaka ze skórką z mąki kukurydzianej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Gotować kurczaka w dużej patelni spryskane sprayem do gotowania na średnim ogniu 10 min. lub dopóki kurczak nie zostanie zrobiony, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać salsę; dusić na średnim i małym ogniu 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Łyżka na skorupę; top z pozostałych składników.
Piec 10 do 15 min. albo aż ser się rozpuści.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.