Meksykańska Pizza" Flatbread"

Meksykańska Pizza
Meksykańska Pizza" Flatbread " może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.62 za porcję. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 20g białka, oraz 27 g tłuszczu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz herbatniki, rumiane mięso hamburger, refried fasoli, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańska Pizza Flatbread, Kurczak Meksykański Flatbread, oraz Meksykańska Pizza Flatbread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Powierzchnia robocza mąki i rozwałkować każdy herbatnik, aż będzie bardzo płaski.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Bardzo lekko posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3
Piec przez 8 minut, lub aż zacznie się złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Fasolę wymieszać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
6
Podgrzej na płycie kuchennej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
7
Podgrzać resztki mielonej wołowiny. Aby zmontować, rozłóż rozgrzaną fasolę na każdym płaskim chlebie. Top z dużą ilością wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
FlatbreadFlatbread
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Posypać rozdrobniony cheddar na wierzchu. Powrót do piekarnika na trzy minuty, lub do roztopienia i bąbelkami. Top z dużą ilością pico de gallo i sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser CheddarRozdrobniony Ser Cheddar
Pico De GalloPico De Gallo
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Salsę wymieszać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
10
Mżawka na szczycie każdej pizzy.
11
Dekoruj kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
12
Pokroić w kliny i podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn