Pilaf Medjool może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka mielonego kardamonu, cebuli, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Medjool Date Pecan Pie, Ser Nadziewane Daktyle Medjool, oraz Lemony Medjool Date i granat bułeczki (niskotłuszczowe!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, mieszać migdały często aż złoty, o 5 protokół.
Pozostałe daktyle pokroić wzdłuż na plastry o szerokości 1/2 cala; wyrzucić pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Daktyle
5
Dodaj ryż do cebuli. Mieszać często, aż ryż jest nieprzezroczysty, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
6
Dodaj kminek, imbir i kardamon; wymieszaj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
¼ łyżeczki Oregano
7
Dodać 1/2 łyżeczki soli, bulionu i posiekanych daktyli. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ryż będzie miękki do ugryzienia, o 15 protokół.