Medaliony Wieprzowe Śródziemnomorskie
Jeśli 38 centów za porcję spada w budżecie, Medaliony wieprzowiny śródziemnomorskiej może być wybitny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 28 porcji z 58 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz liście rozmarynu, pomidory śliwkowe, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Medaliony Z Ogórków Śródziemnomorskich, Medaliony Wieprzowe, oraz Pikantne Medaliony Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1/4 szklanki dressingu w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać fasolę; gotować 1 min. Wymieszać z bulionem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu 2 do 3 min. albo aż fasola będzie chrupiąca-delikatna.
Dodać ryż. Powrót do wrzenia; przykryć.
Zdjąć z ognia; odstawić 5 min. lub do momentu wchłonięcia płynu.
Tymczasem, funt mięsa młotkiem do mięsa 1/2-cala grubości; posypać rozmarynem.
Ciepło pozostałe 1/4 cup dressing w dużej patelni nonstick.
Dodać mięso; gotować 4 min. z każdej strony lub do momentu ugotowania.
Umieść dwa medaliony mięsne na każdym z czterech pojedynczych talerzy służących; top z zastrzeżonym płynem z patelni.
Dodać pomidory i ser do mieszanki ryżu; wymieszać.