Medaliony wieprzowe z kremowym sosem na patelni
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 29. Jeśli masz philadelphia serek, wino, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiące medaliony wieprzowe z kremowym sosem kaparowym, Chrupiące Medaliony Wieprzowe Z Kremowym Sosem Kaparowym, oraz Medaliony wieprzowe z kremowymi grzybami rozmarynowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mięso; gotować od 4 do 5 min. z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Wyjąć na talerz do serwowania; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Dodaj wino, papryka i czosnek na patelni; gotować i mieszać 2 do 3 min. albo aż będzie krucho.
Dodać serek śmietankowy; gotować od 4 do 5 min. lub do momentu, aż ser topi się i sos jest lekko zagęszczony, stale mieszając. Natkę pietruszki wymieszać.