Medaliony wieprzowe z glazurowanymi jabłkami
Medaliony wieprzowe z glazurowanymi jabłkami to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 24g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz koncentrat soku jabłkowego, polędwicę wieprzową, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Podobne przepisy to Medaliony wieprzowe z żurawiną i jabłkami, Medaliony wieprzowe z jabłkami smażonymi, oraz Medaliony Wieprzowe Szkliwione.
Instrukcje
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; dodaj olej.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodać plasterki wieprzowiny, i gotować, aż rumiane z obu stron, obracając raz.
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi. Odstawić wieprzowinę.
Patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać jabłka; saute do miękkości.
Dodać koncentrat soku jabłkowego i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z musztardą, solą i pieprzem; dodać wieprzowinę. Gotować do całkowitego ogrzania.