Medaliony wieprzowe z farszem żurawinowym
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 70 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Mieszanka sos vinaigrette sun pomidor, żurawina, polędwiczki wieprzowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Medaliony Wieprzowe Żurawinowe, Medaliony wieprzowe z sosem żurawinowym, oraz Medaliony Wieprzowe Żurawinowo-Musztardowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić każdą polędwicę w poprzek na 6 plastrów; Funt do 1/2 cala grubości. Gotować na dużej patelni spryskane sprayem do gotowania na średnim ogniu 3 min. z każdej strony lub aż zbrązowieje po obu stronach.
Wymieszać sos i musztardę; polać mięsem. Gotować na małym ogniu 3 min. z każdej strony lub aż mięso zostanie zrobione i sos jest zagęszczony. W międzyczasie przygotuj farsz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, ale zmniejszając rozprzestrzenianie do 1 łyżki. i dodanie żurawiny do wody wraz z mieszanką farszu.
Łyżka farszu na talerze do serwowania.
Dodać mięso; top z sosem.