Medaliony Wieprzowe Duszone Na Cydrze

Medaliony Wieprzowe Duszone Na Cydrze
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Medalionów wieprzowych duszonych na cydrze. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, polędwicę wieprzową, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Medaliony Wieprzowe Duszone Na Cydrze, Medaliony wieprzowe z sosem jabłkowym, oraz Medaliony wieprzowe smażone z kremowym duszonym koprem włoskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój polędwicę w medaliony o grubości 8,5 cala. W małej misce, połączyć mąkę, 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper. Medaliony pogłębiać w mieszaninie mąki i strząsnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Na dużej patelni na średnim ogniu, ciepłe masło i olej, aż masło się rozpuści. Medaliony gotować, partiami, jeśli to konieczne, aż lekko zbrązowieje, o 4 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjąć na talerz i przykryć luźno folią, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Wylać tłuszczu pozostałego na patelni. Powrót patelni do ciepła i wlać bulion i cydr. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Gotować szybko, mieszając drewnianą łyżką, aby podnieść rumiane kawałki na dnie patelni, aż płyn zmniejszy się o połowę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Powrót medaliony na patelnię, zmniejszyć ogień do średniej i gotować, obracając, aż sos jest syropy i medaliony są gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn