Medaliony Wieprzowe Duszone Na Cydrze

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Medalionów wieprzowych duszonych na cydrze. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, polędwicę wieprzową, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Medaliony Wieprzowe Duszone Na Cydrze, Medaliony wieprzowe z sosem jabłkowym, oraz Medaliony wieprzowe smażone z kremowym duszonym koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój polędwicę w medaliony o grubości 8,5 cala. W małej misce, połączyć mąkę, 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper. Medaliony pogłębiać w mieszaninie mąki i strząsnąć nadmiar.
Na dużej patelni na średnim ogniu, ciepłe masło i olej, aż masło się rozpuści. Medaliony gotować, partiami, jeśli to konieczne, aż lekko zbrązowieje, o 4 protokół na stronę.
Wyjąć na talerz i przykryć luźno folią, aby utrzymać ciepło.
Wylać tłuszczu pozostałego na patelni. Powrót patelni do ciepła i wlać bulion i cydr. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Gotować szybko, mieszając drewnianą łyżką, aby podnieść rumiane kawałki na dnie patelni, aż płyn zmniejszy się o połowę, o 5 protokół.
Powrót medaliony na patelnię, zmniejszyć ogień do średniej i gotować, obracając, aż sos jest syropy i medaliony są gotowane przez, o 5 protokół.