Medaliony Wieprzowe Duszone Na Cydrze

Medaliony Wieprzowe Duszone Na Cydrze
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Medalionów wieprzowych duszonych na cydrze. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, polędwicę wieprzową, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Medaliony Wieprzowe Duszone Na Cydrze, Medaliony wieprzowe z sosem jabłkowym, oraz Medaliony wieprzowe smażone z kremowym duszonym koprem włoskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój polędwicę w medaliony o grubości 8,5 cala. W małej misce, połączyć mąkę, 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper. Medaliony pogłębiać w mieszaninie mąki i strząsnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Na dużej patelni na średnim ogniu, ciepłe masło i olej, aż masło się rozpuści. Medaliony gotować, partiami, jeśli to konieczne, aż lekko zbrązowieje, o 4 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wyjąć na talerz i przykryć luźno folią, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
4
Wylać tłuszczu pozostałego na patelni. Powrót patelni do ciepła i wlać bulion i cydr. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Gotować szybko, mieszając drewnianą łyżką, aby podnieść rumiane kawałki na dnie patelni, aż płyn zmniejszy się o połowę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Powrót medaliony na patelnię, zmniejszyć ogień do średniej i gotować, obracając, aż sos jest syropy i medaliony są gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn