Kanapka z pancettą, sałatą i pomidorem Ino
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Ino Pancetta, sałata i kanapka z pomidorami. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 640 kalorii, 22g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać około 2 szklanki liści rukoli, chleb na zakwasie, sól koszerna i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Śniadanie PLT (Pancetta, sałata & pomidor ) , PLAT-Pancetta, sałata, awokado i pomidor z Romano Aioli, oraz E. L. T. (Kanapka Z Sałatą Jajeczną) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść plastry pancetta około 1/2 cala od siebie na blasze do pieczenia. Gotować je przez około 20 protokół, aż są gotowane przez, ale nie chrupiące.
Skropić oliwę z oliwek na plastry pomidora i posypać solą. Pozwól im usiąść na 5-10 minut.
Aby złożyć kanapki: łyżka około 1 łyżka cytryny aioli po jednej stronie każdej kromki chleba. Ułóż plasterki pancetty na dnie kromek chleba i umieść na nim plasterki pomidora. Ułożyć rukolę na wierzchu i przykryć górną kromką chleba.
Zewnętrzne kromki chleba posmarować zmiękczonym masłem i grillować w maszynie panini lub posmarować oliwą z oliwek i grillować na grillu węglowym lub gazowym.
Przeciąć każdą kanapkę na pół na przekątnej.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Wraz ze swoją partnerką biznesową, Caroline Styne, prowadzi również restaurację A. O. C. W Los Angeles, gdzie mieszka wraz z mężem, Davidem Lentzem.Teri Gelber jest pisarką kulinarną i producentką radia publicznego mieszkającą w Los Angeles.