Medaillony wieprzowe z sosem Chutney
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Medaillons wieprzowe z sosem Chutney może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, pieprz, piernik, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Spróbuj Kotlety wieprzowe solone z pikantnym sosem Barbecue Chutney, Szaszłyki schabowe w sosie z czerwonego wina z chutneyem figowym i żurawinowym, oraz Cebula pomidor Czerwony Chutney-Czerwony Chutney dla Idli Dosa-łatwy Chutney s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Częściowo zamrozić polędwiczki; zetrzeć tłuszcz z polędwiczek.
Polędwiczki pokroić ukośnie w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/4 cala.
Połowę wieprzowiny ugotować w 1 łyżce gorącej oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu 3 minuty z każdej strony lub aż wieprzowina będzie lekko rumiana.
Wyjmij wieprzowinę z patelni i utrzymuj ciepło. Powtórz procedurę z pozostałymi plastrami wieprzowiny i pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek.
Odsączyć pomarańcze, rezerwując 1/2 szklanki płynu.
Dodaj reserved płyn, skórka pomarańczowa, a następnie 3 składniki na patelni. Powrót wieprzowiny na patelni. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 4 do 5 minut lub aż wieprzowina będzie miękka.
Przełożyć wieprzowinę na półmisek, używając łyżki szczelinowej. Odstawić i ogrzać.
Dodaj chutney i zieloną cebulę do kapiących patelni.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, mieszając, aż będzie gładka.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej do mieszaniny chutney. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż mieszanina chutney jest zagęszczony i bąbelkami. Wymieszać z pomarańczami i orzechami pekan. Gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania. Łyżka sosu równomiernie na wieprzowinie.