Meatball Hoagie
Meatball Hoagie jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 24g białka, oraz 11g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka bułki tartej, julienne-papryka, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Włoski Klopsik Hoagie Warkocze, Chicken Hoagie, oraz Hoagie Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mięso, 1/4 szklanki sosu spaghetti i następne 3 składniki; dobrze wymieszaj. Uformuj mieszankę na 48 (1-calowe) klopsiki.
Umieścić na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Broil 5 1/2 cala od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 10 minut lub do czasu zakończenia.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj czerwoną paprykę i pokrojoną cebulę; saute do miękkości.
Dodać klopsiki i pozostałe 1 3/4 szklanki sosu spaghetti; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 5 protokół, często mieszając.
Cut 1/4-calowy gruby plaster off góry każdej rolki; odstawić topy na bok.
Wytnij 2-calowy, V-kształtny klin w dół długości każdej rolki. Zarezerwuj kliny do chleba do innego użytku.
Umieść rolki i blaty na blasze do pieczenia; broil 5 1/2 cali od ciepła (z drzwiami piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) aż lekko tosty.
Łyżka klopsików równomiernie wymieszać w dolnych porcjach prażonych rolek; przykryć roladkami.