Meat Loaf

Meat Loaf
Meat Loaf może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 626 kalorii, 37g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ketchup, rosół z kurczaka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meat Loaf Pie, Tex-Mex Meat Loaf, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cebulę, tymianek, sól, pieprz i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 8 do 10 minut, aż cebula są przezroczyste, ale nie brązowy. Off ciepła, dodać sos Worcestershire, rosół z kurczaka, i pasta pomidorowa. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
CebulaCebula
PieprzPieprz
TymianekTymianek
SólSól
5
W dużej misce połącz mielony uchwyt, mieszankę cebuli, bułkę tartą i jajka i lekko wymieszaj widelcem. Nie masuj, bo Bochenek będzie gęsty. Uformuj mieszaninę w prostokątny bochenek na patelni pokrytej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Uchwyt UziemiającyUchwyt Uziemiający
CebulaCebula
JajkoJajko
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
PatelniaPatelnia
6
Keczup rozprowadzić równomiernie na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
7
Piec przez 1 do 1 1/4 godziny, aż temperatura wewnętrzna wyniesie 160 stopni F, A Bochenek mięsa zostanie ugotowany. (Patelnia z gorącą wodą w piekarniku, pod bochenkiem mięsa, uchroni wierzch przed pękaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn