Maślano-Czosnkowe Puree Ziemniaczane
Maślano-czosnkowe puree ziemniaczane to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 244 kalorie, 9g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niesamowite Maślanka Czosnek Puree Ziemniaki, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Maślanka Puree Ziemniaczane.
Instrukcje
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać czosnek i podsmażyć 1 minutę.
Dodać maślankę i kolejne 3 składniki. Gotować, stale mieszając, 5 minut lub do całkowitego ogrzania. Ziemniaki wymieszać, aż będą gładkie.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy tłuczonych ziemniaków Ore-Ida.