Małże w bulionie pomidorowo-bazyliowym
Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,43 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sok z małży, małże littleneck, bazylia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Małże i małże z pikantnym bulionem pomidorowym, Grillowane małże i Chorizo w bulionie pomidorowo-szafranowym, oraz Małże w bulionie pomidorowo-bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować czosnek; odstawić 10 minut.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię, i gotować 3 protokół lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj czosnek do patelni i gotuj 1 minutę, stale mieszając.
Dodaj pomidora, wino, sok i pieprz na patelnię; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj małże; przykryć i gotować 8 protokół lub do otwarcia małże. Wyrzucić nieotwarte pociski. Wymieszać z bazylią.