Małże Vicky
Jeśli 1,21 zł za porcję wpadnie w twój budżet, małże Vicky mogą być super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka Małży littleneck, pancetta, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sałatka brokułowa schłodzona Vicky, Kolejna z kreacji mojej przyjaciółki Vicky: kalafior z czerwonymi, zielonymi i czarnymi konfetti, oraz Kam Heong Clams (golden Fragrant Clams) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać duży garnek z ciasno dopasowaną pokrywą na średnim ogniu.
Dodać olej, czosnek i pancetta i brązowy pancetta przez 3 protokół.
Dodać małże do garnka i 1 szklankę wina. Przykryć i niech pary małże, aż się otworzą, 5 do 10 protokół. Wyrzucić nieotwarte pociski.
Małże przełożyć w sokach i winie na półmisek i polać natką pietruszki, podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Małże w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau