Małże po hiszpańsku z czerwoną papryką i Sherry
Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,05 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka butelkowanej pieczonej papryki, bulionu z kurczaka o niższej zawartości sodu, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz jagnięcy po hiszpańsku z pieczoną czerwoną papryką, Hiszpańskie Krewetki Czosnkowe Z Sherry, oraz Małże Z Kiełbasą Hiszpańską dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane, często mieszając. Wymieszać czosnek; gotować 30 sekund.
Dodać paprykę i pozostałe składniki z wyjątkiem pietruszki, delikatnie mieszając. Przykryć i gotować 4 minuty lub do otwarcia małże; wyrzucić nieotwarte muszle.
Posypać natką pietruszki.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla małży. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau