Małże gotowane na parze z trawą cytrynową i Chile De Arbol

Małże gotowane na parze z trawą cytrynową i Chile De Arbol mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz sól i mielony pieprz, wino, małże i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Podobne przepisy to Nogi Kraba Z Trawy Cytrynowej Na Parze, Pikantne Małże Na Parze Z Trawą Cytrynową, Chile I Bazylią, oraz Chile-małże gotowane na parze z zielonymi oliwkowymi Crostini.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim garnku na średnim ogniu.
Dodaj czosnek, trawa cytrynowa, i chiles i saute przez 2 protokół.
Dodać kapustę i gotować, aż prawie zwiędnie.
Dodać białe wino i zmniejszyć o połowę.
Dodać małż i sok z limonki i doprowadzić do wrzenia, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodać małże i gotować do otwarcia.
Zdjąć z ognia i dodać kolendrę.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.