Małże Calico

Małże Calico
Omułki Calico może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 24 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś marchew, klin cytryny, czosnek i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Hamburgery Calico, Mix Zupy Calico, oraz Calico Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wino, cebula, i cytryna w dużej patelni; dodać małże. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu i pary małże, aż pękną otwarte, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
CytrynaCytryna
CebulaCebula
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przełóż małże do miski za pomocą łyżki szczelinowej i kontynuuj gotowanie mieszanki wina, aż lekko zmniejszy się, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Usuń małże z muszli, rezerwując niektóre muszle do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać czosnek, aż pachnący, o 2 protokół. Wymieszać zmniejszone wino, marchew, czerwona papryka, żółta papryka, pietruszka, ocet, pieprz, i sól do czosnku; gotować, aż ogrzane przez, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wymieszać małże i mieszankę warzywno-winną razem w misce; marynować w lodówce, około 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MałżeMałże
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Podawać zbierając małże i marynatę na zarezerwowane pół muszli ułożone na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MałżeMałże
Muszle MakaronuMuszle Makaronu

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia31
Magazyn