Małe zielone jajka z szynką
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre? Małe zielone jajka i diabły szynka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 24. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka awokado, sól i pieprz, sok z cytryny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Lil Devils Deviled Eggs, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Wiosenne zielone warzywa i całe jajka na miękko jajka, Vanill dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Jajka wyjąć z gorącej wody, schłodzić pod zimną bieżącą wodą i obrać.
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Plastry boczku osuszyć na papierowych ręcznikach.
Każde jajko pokroić na pół wzdłuż. Wyjąć żółtka; umieścić 3 do 6 żółtek w misce, zachowując pozostałe żółtka do innego użycia.
Rozgnieść 3 do 6 żółtek z widelcem; wymieszać awokado, sok z cytryny, pieprz cayenne, i czosnek. Doprawić solą i pieprzem.
Ułożyć białka pokrojone bokiem na półmisku. Łyżka mieszanki awokado do białek.
Pokroić boczek na kawałki 1/2 cala; miejsce boczek i papryka w małej misce i wrzucić do płaszcza boczek. Wierzch jajka zapiekane z kawałkami boczku.