Małe puddingi borówkowe z sosem cytrynowo-twarogowym wymagają ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 575 kalorii, 11g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.58 za porcję. 20 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, jagody, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Borówkowa Budyń Z Twarogiem Cytrynowym, Borówkowa budyń z twarogiem cytrynowym, oraz Babeczki Z Twarogiem Jagodowym Cytrynowym.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 180C / 160C wentylator / gaz 4 i umieścić czajnik na. Masło 6 poszczególnych miseczek budyń lub dariole formy i linii DNA z kręgami pieczenia pergaminu. Masło i cukier ubić na bladość i puszystość, następnie ubić jajka jeden po drugim. Złóż mąkę i skórkę cytrynową z sokiem z połowy cytryny. Dzielimy na formy i równomiernie rozrzucamy borówki na każdą z nich.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Posadź formy w blaszce do pieczenia lub naczyniu do pieczenia na tyle dużym, aby pomieścić je wszystkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Wlać wrzącą wodę z czajnika, aby dostać się do połowy boków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Piec przez 30-40 minut, aż powstanie i szaszłyk włożony w środek wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5
Tymczasem zrobić sos. Na małą patelnię wrzucić twaróg cytrynowy i delikatnie ogrzać. Stopniowo mieszaj sok z 1 cytryny do mąki kukurydzianej, aż uzyskasz gładką pastę, a następnie wymieszaj z twarogiem cytrynowym. Bańka przez 1-2 min, mieszając, aż będzie gładka. Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Aby podać, ostrożnie uwolnij każdy budyń z formy, przesuwając nóż sztućcowy wokół krawędzi. Obróć się na serwowanie potraw i łyżkę sosu cytrynowego na wierzchu. Jedz z odrobiną crme frache lub jogurtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na budyń. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.