Masło Sojowo-Słonecznikowe
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka? Słonecznik-masło sojowe może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 12g białka, oraz 24g tłuszczu. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz żurawinę, imbir, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest świetne. Spróbuj Muffinki Z Otrębów Słonecznikowych, Masło Orzechowe Z Nasion Słonecznika, oraz Masło Słonecznikowe Pringle Cookie Sticks dla podobnych receptur.
Instrukcje
Orzechy sojowe zmielić w robocie kuchennym, aż drobno posiekane; dodać nasiona słonecznika i zmielić, aż dobrze.
Wyjmij orzechy z robota kuchennego, a następnie zmiel suszoną żurawinę na drobno. Wróć orzechy do miski robota kuchennego wraz z wanilią, cynamonem, imbirem i solą. Puls, aby dokładnie wymieszać. Po uruchomieniu procesora powoli wlewaj wodę, aż mieszanina osiągnie konsystencję do smarowania.