Masło Orzechowe Karmel Kukurydza
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Masło orzechowe Karmel kukurydza może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 20 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, sól, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Masło Orzechowe Karmel Kukurydza, Masło Orzechowe Karmel Kukurydza, oraz Masło Orzechowe Karmel Kukurydza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć galaretkę z papieru pergaminowego; pokryć papierem w sprayu do gotowania.
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj popcorn; przykryj i gotuj 4 minuty, często potrząsając patelnią. Gdy popping spowalnia, zdjąć patelnię z ognia.
Pozostaw, aż popping zatrzyma. Odkryć; dodać migdały.
Połączyć cukier, syrop, masło i sól w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 3 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać masło orzechowe i wanilię; wymieszać, aż będzie gładka.
Mżawka nad popcornem; dobrze wrzucić.
Rozprowadzić mieszaninę na przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 250 przez 1 godzinę, mieszając co 15 minut. Całkowicie fajne.